Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Molnár Attila

0 Budapest,
Bemutatkozó
Logo

Kedves Jegyespár!Esküvőre készülődtök? Fontos számotokra, hogy az esküvőtök jól sikerüljön?Szeretnétek elkerülni az esküvőszervezés során a gyakran elkövetett hibákat?Szeretnétek egy tapasztalt, esküvőben járatos személyt, aki a Ti elképzeléseiteknek megfelelően segítene összeállítani a menetrendet, és a "Nagy napon" irányítaná az eseményeket?Nem szeretnétek hagyományos vőfélyt, de valaki kell, aki levezényli a napot? Ha ezek közül egy kérdésre is igen a válasz, akkor ezen  az oldalon számotokra hasznos információkat találtok.Az esküvő napja nem megismételhető, ezért célszerű egy profi segítségét kérni a szervezésben és a lebonyolításban is. 


Általában engem azok a párok választanak, akik nem egy túl harsány és minden figyelmet magának akaró, de azért kommunikatív, segítő, irányító és a jó hangulatot is elősegítő ceremóniamestert keresnek. Számomra Ceremóniamesterként a legfontosabb, hogy a Menyasszony és a Vőlegény otthonosan és fesztelenül érezze magát a saját esküvőjén. Ez akkor van így ha biztos kézben tudják az esküvőjük lebonyolítását. A jó ceremóniamester úgy dolgozik, hogy a nap folyamán pontosan tudja mit, mikor, hogyan szeretnétek és hogyan nem. Nagyon fontos, hogy a ceremóniamester leveszi a vállatokról az irányítás terhét. A ceremóniamester mindenhol ott van, látszik és ha szükség van rá, akkor cselekszik, de tudja, hogy nem ő a főszereplő. Az a nap Rólatok szól, a Tiétek! Aki engem kér fel Ceremóniamesternek, az tudja, hogy én a segítője, a hangja és a megbízottja vagyok, aki kapcsolatot tart az esküvő minden résztvevőjével, családtagokkal, a szolgáltatókkal és a vendégekkel azért, hogy minden a Menyasszony és a Vőlegény elképzelésének megfelelően alakuljon. Ehhez viszont elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció a rendezvény minden résztvevőjével. Ahol engem bíznak meg a ceremóniamesteri feladatokkal, ott gördülékenyen, szervezetten, az előre megbeszéltek szerint és az előre egyeztetett show elemekkel zajlik az este. Így a Menyasszony és a Vőlegény önfeledten szórakozhat. Félelemre semmi ok. Az esküvő biztos kezekben van!Elérhetőségek, telefonszám
Szolgáltató stílusa
Hagyományos vőfély
Hölgy ceremóniamester
Modern stílus - ceremóniamester
Visszafogott stílus - Moderátor

Ha az esküvőtök napján Ti is csak a vendégeitekkel szeretnétek lenni és csak a pozitív dolgokkal szeretnétek foglalkozni, akkor keressetek fel! Egyeztessünk az elképzeléseitekről és a lehetőségekről. Jó Ceremóniamesterként a munkám már az esküvőszervezés ideje alatt elkezdődik. A munkám végén akkor leszek elégedett, ha a boldogító igen egy fantasztikus napon történik, ahol valóban királynőnek és királynak érzitek majd magatokat. Általában engem azok a párok választanak, akik nem egy túl harsány és minden figyelmet magának akaró, de azért kommunikatív, segítő, irányító és a jó hangulatot is elősegítő ceremóniamestert keresnek.

 
 
Kapcsolat felvétel
Kapcsolattartó: Molnár Attila

Kapcsolati adatok

(akinek és ahová a válasz email-t küldhetjük)
Név:* Telefon:*
E-mail:* E-mail újra:*

Az esküvőre vonatkozó adatok

Tervezett időpont:
év
 
hónap
 
nap
Nem tűztük ki, csak annyit tudunk, hogy ...
Tervezett létszám:

Egyéb kérdések, megjegyzések

 


Vissza a/az Molnár Attila adatlapjának tetejére
Kiemelt helyszínek
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Duna Garden Étterem & Hotel
Esküvő és Rendezvényterem Somogyszob
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Alfa Art Hotel
Holiday Beach Budapest****
Udvarház Étterem
Csónakház Mulató
Aranyhalas Tanya
Budakeszi Vadászház
Dunaharaszti Rendezvényház
Promenade Vendéglő Szentendre
Op-Art Étterem és Panzió
Dabas Lazí-Tó Liget
Session Hotel Ráckeve
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Premium Apartman
Kétfenyő Étterem

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!