Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Nem minden arany, ami fénylik - Gyűrűválasztás

A házasság jelképe a gyűrű, amely két ember összetartozását szimbolizálja, a szerelmet, a hűséget és a soha véget nem érő tökéletes egységet. A gyűrűt eljegyzéskor a bal gyűrűs ujjunkon hordunk, majd az esküvő után átkerül a jobb kezünkre, és viseljük jó esetben életünk végéig. Ezért nem mindegy milyen gyűrűt választunk.

 

 

 

A jegygyűrűt nem csak egy alkalomkor viseljük, így érdemes nemcsak szépsége alapján dönteni, hanem a kényelmességet és praktikusságot is figyelembe véve választani. Egy jól megválasztott gyűrű a részünké válik és egy idő után, nélküle már kényelmetlenül érezzük magunkat.

 

A világ folyamatos változásával a divat is megújul vagy visszatér a régi hagyományokhoz. Természetes, hogy a legelső kritérium a gyűrű választásakor, hogy megfeleljen elképzeléseinknek, azonban a kirakatban vagy a képen látott gyűrű nem biztos, hogy az ujjunkon is jól áll.

Korábban még teljesen azonos, vékony, sárga arany karikagyűrűt választottak a jegyespárok, később a '70-es években szélesebb gyűrű volt a divatos. Napjainkban a karikagyűrű mellett megjelentek a szögletesebb formák, több színből álló, leginkább fehér-vörös arany kombinációjával készített gyűrű kreációk. Sok esetben választanak némileg eltérő jegygyűrűt, az uraknak esetleg szélesebb fazont, a hölgyeknek, apró kövekkel díszített ékszert. Kerülhet vésés a gyűrű belső falára, ami lehet az esküvő dátuma, a házasulandók keresztneve, esetleg néhány romantikus strófa, melynek az első része kerülhet a leendő feleség gyűrűjébe a folytatás pedig férjébe. Akár 25 szó is elfér, ha nem "spórolunk" az anyaggal.A cikk folytatása...                                      1/2


Kiemelt helyszínek
Udvarház Étterem
Holiday Beach Budapest****
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Dunaharaszti Rendezvényház
Kocsi Csárda Hévíz
Dabas Lazí-Tó Liget
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Session Hotel Tópart
ATNO Forge Klubműhely
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Koloska Csárda
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Hunor Hotel és Étterem
Duna Garden Étterem & Hotel
Nádas Pihenőpark
Alfa Art Hotel
22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel
Éden Lounge Étterem és Panzió
Duna Event Hall-Session Hotel

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!