Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Nem minden arany, ami fénylik - Gyűrűválasztás

A házasság jelképe a gyűrű, amely két ember összetartozását szimbolizálja, a szerelmet, a hűséget és a soha véget nem érő tökéletes egységet. A gyűrűt eljegyzéskor a bal gyűrűs ujjunkon hordunk, majd az esküvő után átkerül a jobb kezünkre, és viseljük jó esetben életünk végéig. Ezért nem mindegy milyen gyűrűt választunk.

 

 

 

A jegygyűrűt nem csak egy alkalomkor viseljük, így érdemes nemcsak szépsége alapján dönteni, hanem a kényelmességet és praktikusságot is figyelembe véve választani. Egy jól megválasztott gyűrű a részünké válik és egy idő után, nélküle már kényelmetlenül érezzük magunkat.

 

A világ folyamatos változásával a divat is megújul vagy visszatér a régi hagyományokhoz. Természetes, hogy a legelső kritérium a gyűrű választásakor, hogy megfeleljen elképzeléseinknek, azonban a kirakatban vagy a képen látott gyűrű nem biztos, hogy az ujjunkon is jól áll.

Korábban még teljesen azonos, vékony, sárga arany karikagyűrűt választottak a jegyespárok, később a '70-es években szélesebb gyűrű volt a divatos. Napjainkban a karikagyűrű mellett megjelentek a szögletesebb formák, több színből álló, leginkább fehér-vörös arany kombinációjával készített gyűrű kreációk. Sok esetben választanak némileg eltérő jegygyűrűt, az uraknak esetleg szélesebb fazont, a hölgyeknek, apró kövekkel díszített ékszert. Kerülhet vésés a gyűrű belső falára, ami lehet az esküvő dátuma, a házasulandók keresztneve, esetleg néhány romantikus strófa, melynek az első része kerülhet a leendő feleség gyűrűjébe a folytatás pedig férjébe. Akár 25 szó is elfér, ha nem "spórolunk" az anyaggal.A cikk folytatása...                                      1/2


Kiemelt helyszínek
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia Superior
Holiday Beach Budapest****
Zselicvölgy Szabadidőfarm
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Dabas Lazí-Tó Liget
Bodrogi Kúria Wellness Hotel
Amber Bride villa
Alfa Art Hotel
Udvarház Étterem
Balaton Golf
Kerekerdő Turisztikai Központ
Ínyenckert Étterem
Crystal Wedding
Medicor Étterem
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Dunaharaszti Rendezvényház
Mermel Rendezvényterem és Étterem
Budakeszi Vadászház

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!