Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Esküvői ruha varratása

Varratás - Minden álmod megvalósítható

 

Amennyiben a szalonokban nem találtad meg az elképzeléseidnek megfelelő ruhát, vagy egyedi igényeid vannak, választhatod a varratást. Manapság egyre több ara varratja esküvői viseletét neves magyar divattervezőknél, de több ruhakölcsönzőnél is megvalósítják a különféle elképzeléseket. Mind a ruhaszalonok, mind a varrónők fel vannak készülve az extra igényekre, így határt csak a pénztárcád szabhat.

 

 

Előnyei:

 

Ruhád egyedi lehet, pontosan olyan, amilyennek megálmodtad. Esküvő után nem kell megválnod tőle, megőrizheted egy életen át. Kikérheted tervezők véleményét, és olyan tökéletesre terveztetheted, ami pontosan hozzád illő stílusú. Válogathatsz a legkülönfélébb anyagokból, csipkékből, gyöngyökből. Amennyiben párod is varratja ruháját, tökéletesen összekombinálhatjátok az anyagokat, színeket, hogy a harmónia a ruhátokon is megjelenjen. Elképzelhető, hogy találsz olyan varrónőt, aki hasonló árért elkészíti a ruhádat, mintha kölcsönözted volna, mégsem kell visszaadnod, megtarthatod, esetleg a későbbiekben átalakíthatod varrónőddel, aki ez esetben még kedvezményt is adhat.

 

Hátrányai:

 

A varratás bizalmi választás, hiszen nem láthatjuk előre a végeredményt, ezért érdemes a szakértő véleményére hagyatkoznunk, hogy jól fog-e állni a megálmodott fazon. Az egyedi extrém ötleteidet meg kell fizetned, és ha még neves tervezővel dolgozol, jó mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod. A megálmodott ruhádhoz legtöbbször neked kell megvenned az anyagot, ami sok utánajárást igényel.


Többszöri próbákra kell számítanod, hogy tökéletesen rád igazíthassák a ruhát. A kiegészítőket neked kell külön megvásárolnod, ami plusz költség és utánajárás. Gondoskodnod kell a ruha megfelelő tárolásáról, ami helyigényes valamint a tisztításáról, ami pedig igen költséges.

 

 

 Kapcsolódó tartalmak:
Esküvői, menyasszonyi ruha megvásárlása
Esküvői ruha kölcsönzése
Esküvői ruha varratása

Szolgáltatók:
Esküvői ruhaszalonok

Kiemelt helyszínek
Cocoon Club & Étterem
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Hotel Margaréta
Aranyhalas Tanya
KultPince Monori Pincefalu
Duna Garden Étterem & Hotel
Szelence Café
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Berbekucz Tanya
Holiday Beach Budapest****
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Session Hotel Ráckeve
Dabas Lazí-Tó Liget
Csillagfény Bár
Dunaharaszti Rendezvényház
Alfa Art Hotel
Udvarház Étterem

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!