Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Esküvői ruha kiválasztása, megvásárlása

DILEMMÁK A RUHÁK KÖRÜL

A RUHAKÉRDÉS - MÁR NEM KÉRDÉS

Megvegyem? Kölcsönözzem? Varrassam?

Vajon melyik megoldás neked a legkedvezőbb, kölcsönözni, megvenni, esetleg varratni a ruhát? Segítségként összegyűjtöttünk néhány fontos érvet és ellenérvet, mindegyik lehetőséget szemügyre véve, hogy könnyebben dönthess.

-

Az első és legfontosabb kérdés a választáskor, honnan és hogyan szerezzük be álmaink ruháját. Erre az esküvői piac kellőképpen felkészült és végtelen számú lehetőséget kínál. De hogy ne vesszünk el a részletekben, tisztáznunk kell magunkban elképzeléseinket, és hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezünk a megvalósításhoz. Elsőként mindenképpen tájékozódj, térképezd fel a lehetőségeket, keresgélj az interneten, nézegesd az esküvős magazinokat, kérd ki a tapasztaltak véleményét! De ne feledd, ahány ember, annyiféle elképzelés, és vélemény. Vajon melyik megoldás neked a legkedvezőbb, kölcsönözni, megvenni, esetleg varratni a ruhát? Segítségként összegyűjtöttünk néhány fontos érvet pro és kontra, mindegyik lehetőséget szemügyre véve, hogy könnyebben dönthess:


Menyasszonyi ruha megvásárlása - unokáink is megcsodálhatjákA menyasszonyi ruha megvásárlása külföldön természetes, hazánkban is egyre többen döntenek mellette. Ahogy tartja a hagyomány, új és tiszta ruhában illő az oltár elé állni, így a hagyománytisztelő arák sok esetben választják a ruha megvásárlását. Az esküvői ruha szalonokban számos újonnan készült, a trendnek megfelelő ruhát találhatsz akár megvásárlás céljára is.
Előnyei:

A ruha rajtunk pompázhat először, és az esküvő után sem kell megválnunk a csodás darabtól. Minden gond nélkül, rád alakítják a szalonban, miután úgy fog rajtad állni, ahogyan azt megálmodtad.

Örök emlék marad, melyet gyermekeink, akár unokáink is megcsodálhatnak.

Ha nem szeretnénk a szekrényben őrizgetni, akár át is alakíthatjuk, befestethetjük, hogy más alkalmakkor is viselhessük a ruhakölteményt.

Ha időközben mégis megválnánk menyasszonyi ruhánktól, arra is van többféle megoldás. Meghirdetheted esküvős oldalakon, de néhány ruhaszalonban is próbálkozhatsz a visszavásárlással.


Hátrányai:

A ruhavásárlás igen költséges, nem beszélve a ruha karbantartásáról, tisztításáról. Ez a későbbiekben a magas költségek mellett nyűg is lehet.

Bonyodalmat okozhat a tárolása, ami nagy teret és speciális figyelmet, ápolást igényel, máskülönben megkophat, elszíneződhet az anyag.

Kapcsolódó tartalmak:
Esküvői, menyasszonyi ruha megvásárlása
Esküvői ruha kölcsönzése
Esküvői ruha varratása

Szolgáltatók:
Esküvői ruhaszalonok

Kiemelt helyszínek
Zselicvölgy Szabadidőfarm
Dabas Lazí-Tó Liget
Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ Debrecen
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Budakeszi Vadászház
Holiday Beach Budapest****
Ínyenckert Étterem
Dunaharaszti Rendezvényház
Alfa Art Hotel
Bodrogi Kúria Wellness Hotel
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia Superior
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Rozmaring Kertvendéglő
Balaton Golf
Amber Bride villa
Kerekerdő Turisztikai Központ
Crystal Wedding
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Udvarház Étterem

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!