Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Látványos téli dekoráció a tüll


Látványos téli dekoráció a tüll

 

A hófehér tüll tökéletes választás egy téli esküvőhöz, akár egy mesebeli fantáziavilágot is kreálhatsz belőle. A plafonra felfüggesztve például, megjelenítheted a téli hóesés varázslatos hangulatát.

 

 

A tüll dekorációs anyagként rendkívül változatosan felhasználható, sok lehetőséget hordoz magában. Különféle formákat alkothatsz belőle, csavarhatod, tűzheted, de fátyolszerű esése is jól mutat akár a plafonról lelógatva vagy székek háttámlájára rögzítve. Apró fehér égőkkel kombinálva pedig akár megjelenítheted a hókirálynő mesebeli birodalmát.

 

 

A hófehér tüll szimbolikusan a tisztaságot jelképezi, hasonlóan a menyasszonyi fátyolhoz, ezért is jöhet szóba esküvői dekorációként. A tüll templomban is jól mutat, a padokat díszítő virágokhoz tűzhetsz belőle egy-egy darabot, vagy lazán, több méter hosszan is rögzítheted a padok széléhez. Az esküvői szertartás és fogadás helyszínének feldíszítése is ugyanígy megoldható tüllből, ha egységes téli látványt szeretnél megalkotni az esküvődön. A szertartás elé akár egy kis kaput is körbefuttathatsz tüllel, vagy sátorszerűen leengedheted a plafonról egy kis szentélyt képezve az asztal körül. Hangulatos és látványos, bárhogy is használod fel.

 

 

 

A tüll természetesen asztali díszként is alkalmazható, gyertyák, poharak köré tekerve is látványos. Az áttetsző és könnyen formázható anyag többször megtekerve jeges, havas látványt nyújt. A téli esküvő hangulatához még az ezüstös peremű tányérok, jégvirág motívumok, hópelyhek és jégkék díszek passzolnak.

 

 

 


A tüll romantikus és elegáns, ezért egyre népszerűbb, főleg téli esküvők dekorációként. Ez a fátyolszerű, áttetsző anyag rendkívül könnyen formázható, ezért remekül alkalmazható dekoráláshoz, és nem kell hozzá különösebb szakmai előképzettség sem. Akár saját kezűleg is elkészítheted belőle az esküvői dekorációdat, aminek már csak a fantáziád szabhat határt.

 

Kiemelt helyszínek
Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz,Veresegyház
Dabas Lazí-Tó Liget
Rozmaring Kertvendéglő
Alfa Art Hotel
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Holiday Beach Budapest****
Nagyvillám Étterem
Dunaharaszti Rendezvényház
Budakeszi Vadászház
Amber Bride villa
Liget Rezidencia Élményház és Esküvői Helyszín
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Udvarház Étterem
Duna Garden Étterem & Hotel
Bambusz Bár
Session Hotel Ráckeve
Bánó Birtok
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Mogyoróhegy Étterem

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!