Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

_Víz alatti virág és gyümölcs dekorációk

Víz alatti virág és gyümölcs dekorációk

 

Az asztaldíszek fontos kellékei az esküvői dekorációnak. Ha egyedi ötleteket keresel, bátran kísérletezz a víz alatti virágokkal. A tulipánok, az orchideák, vagy akár egy virágzó ág is remekül mutat egy vízzel teli öblös vázában vagy egy üvegtálban.

 

 

Víz alatti virágok

 

Különös hangulata van a vízben úszó, vagy víz alatti virágdíszeknek. A tulipánok, az orchideák, vagy akár egy virágzó ág is remekül mutat egy vízzel teli öblös vázában vagy egy üvegtálban. A vízben úszó virágok leginkább a romantikus esküvőkhöz passzolnak, mivel meghittséget teremtenek. Ezt a dekorációt akár saját magad is elkészítheted. Tegyél egy magasabb öblös vázába néhány szál orchideát vagy liliomot, és azok úgy tűnnek majd, mintha víz alatt lennének. A víz tetejére egy-egy úszógyertyát is elhelyezhetsz. Az abroszra pedig hints virágszirmokat, melyek színben harmonizálnak az úszó virágokkal.

 

 

 

Akvárium díszek

 

Ha megtetszett a vizes dekoráció, akkor bátran engedd el a fantáziádat. Akár kis akváriumokat is elhelyezhetsz az asztalokra, a nyaralás és a tengerpart hangulatát idézve, melyekbe homokot és kagylókat, vagy korallt teszel. Az akváriumhoz stílusban jól passzolnak a kagyló formájú tányérok, apró kavicsok az asztalterítőn, és tengerész tárgyak. Kis vitorlás hajókkal, tengerész zsinórba kötött szalvétával is variálhatod még az asztali dekorációt.

 

 

Gyümölcsök a vázában

 

A gyümölcsök is felhasználhatók kreatív módon a dekoráció készítéskor. Talán szokatlan, de nagyon látványos egy citromszeletekkel teli váza, melybe színben passzoló, citromsárga rózsaszálakat vagy tulipánokat tűzöl. A vázába citrom helyett szőlőszemeket is tehetsz. A citrom és narancshéjból forgácsokat is elhelyezhetsz az asztalon, melyek nem csak látványosak, de illatosak is.

 

 

Pompás díszek készíthetők ez esküvői asztalokra gyümölcsökből is. A citrusfélék, mint a narancs, lime és a citrom az illatuk miatt a legnépszerűbbek, de más gyümölcsöket is választhatsz a szín kavalkádért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt helyszínek
Alfa Art Hotel
Új Dunai Hajós
Koloska Csárda
Hunor Hotel és Étterem
Aranyhalas Tanya
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem
Kocsi Csárda Hévíz
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Holiday Beach Budapest****
Dabas Lazí-Tó Liget
Op-Art Étterem és Panzió
Crystal Wedding
Budakeszi Vadászház
Udvarház Étterem
Stella Rose Étterem
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Dunaharaszti Rendezvényház

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!