Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Detki Udvarház Mentaháza

3275 Detk, Sport u.1
Bemutatkozó
Logo

Detki Udvarház Mentaháza



A Detki Udvarház kft által működtetett Mentaház Budapesttől 90 kilométerre, autópályától néhány kilométerre a Mátra lábánál helyezkedik el 8 hektáros műemléki területen. A száz éves fákkal, parkkal körülvett épület nagy terme és az abból nyíló télikert tökéletesen alkalmas esküvők, eljegyzések, családi rendezvények nyugodt környezetben történő lebonyolítására.  A Mentaház kertje, a parkban lévő saját tulajdonú Tarródy-Gosztonyi kastény, filagóriák, sétautak tökéletes helyszínt biztosít a kreatív fotózásokhoz

A Mentaház összeszokott, nagy igénybevételt jól bíró csapattal, kiszolgáló személyzettel rendelkezik, akik fáradhatatlanul dolgoznak a pár nagy napjának sikerén. A kb. 80 főt befogadó nagy terem és terasz egyedi stílusa tökéletesen megalapozza a hely romantikus hangulatát. A helyszín  biztosítása mellett vállaljuk a teljes dekoráció elkészítését, de az esküvő minden vonatkozásában tudunk ajánlani megbízható szolgáltatókat, ezzel bővítve a választás lehetőségét. 

A rendezvényhelyszínnel egy épületben kényelmes és elegáns szálláshelyeket tudunk biztosítani az ifjú pár és a vendégek részére, egyelőre 20 fő erejéig. 

Szeretettel várjuk az ifjú párok megkeresését.

 


Elérhetőségek, telefonszám




Megközelíthetőség

A Mentaház a Mátra aljai település szélén helyezkedik el, zárt területen, a falu központtól (templomtól, polgármesteri hivataltól kb. 1 kilométerre) Az M3-as autópályától néhány kilométerre, Budapesttől 90, Miskolctól 80 kilométerre.

 

A 8 hektáros területen korábban angolparkként számontartott, különleges növényvilágáról ismert kert veszi körül a rendezvényházat. A szolgáltatások sorát kültéri (szabadtéri) konyha, kemence bővíti. A filagóriákkal és füves területeivel kiváló helyszíne a kültéri esküvők, akár a szertartások megtartásának is.

 

Mind telken belül, mind a birtok közvetlen környezetében parkoló helyek biztosítottak nagy számban (akár 50 gépjármű is elhelyezhető)

 

A Mentaház saját szállással rendelkezik, kb 20 fő elhelyezését tudjuk vállalni 6 db, fürdőszobával rendelkező szobánkban, illetve 2 db önálló fürdőszobás, teakonyhás apartmanunkban.

 

A Mentaház csapata teljeskörú tanácsadással, szolgáltatáscsomag kínálatával várja a házasulandókat. El tudjuk látni a helyszín teljes dekorációját, a virágdíszítést, de közvetíteni tudunk más szolgáltatók irányában, úgy mint ceremóniamester, torta, fotós, zenész stb)

 

Az esküvő lebonyolításához szükséges projektort, vásznat, erősítőt tudunk kölcsönöni, s ezek kezeléséhez technikust is biztosítunk. Az épületben wifi működik.

 


Helyszín Adatlap --- Alapinformációk
Termek
  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Állófogadás Táblaasztalos Körasztalos U alak
Rendezvényterem 60 80 100  
Rendezvényterem 30 80 100  
Rendezvényterem
Befogadóképesség
Ültetett kiszolgálás
60
Svédasztalos kiszolgálás
80
Állófogadás
100
Asztalok elrendezésének lehetőségei
Táblaasztalos
Körasztalos
 
U alak
Rendezvényterem
Befogadóképesség
Ültetett kiszolgálás
30
Svédasztalos kiszolgálás
80
Állófogadás
100
Asztalok elrendezésének lehetőségei
Táblaasztalos
Körasztalos
 
U alak
Egyéb információk
Akadálymentes
Tánctér kialakítható
Légkondícionálás
Zenekar elhelyezhető
Szabadtéri lehetőségek

A Mentaházat körülvevő 8  hektáros angolpark ősfái közötti tisztásokon a természetet kedvelők lelhetnek rendkívüli környezetre rendezvényeikhez. Szabadtéren szervezett programok remek kiegészítői lehetnek a kerti filagóriák,  sütő – és főző eszközeink, kerti pavilonjaink. Green wedding  számára ideális a vidéki, parkos környezet a kerti pavilonokkal.  A zöld környezet mellett a birtok ódon épületei remek alapot adnak a kreatív fotózásokhoz.



Parkolás

A parkolás zárt udvarban és a birtok közvetlen környezetében lévő biztonságos parkolókban lehetséges, kb 50 gépjármű számára.

Szállás lehetőségek
Szállás a helyszínen

A Mentaházban jelenleg 8 kényelmes, kellemes hangulatú, vidéki stílusban berendezett szobájában 20 férőhely áll rendelkezésre . Szobáink  1-3 ágyasak, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek, televízióval felszereltek. A 8 szobából 2 db apartman, amely kisebb teakonyhával rendelkezik. Az épület akadálymentesített és egy mozgáskorlátozottak számára használható szobával rendelkezik.



Szállás a közelben
Helyszín Adatlap --- Étel, ital - Menük
Catering
A helyszín éttermi szolgáltatásokkal (catering), illetve megegyezés szerint éttermi szolgáltatások nélkül is igénybe vehető.
Választható felszolgálás
Hagyományos tányérszervíz
Svédasztalos
Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
Vegetáriánus menü
Gyerek kedvezmény
Italfogyasztás
  • Italcsomag összeállítása kérhető.

 

Étkeztetést többféle módon tudunk biztosítani vendégeinknek. Helyben készítjük a svédasztalos reggelit, amelyben alapvetően helyi jellegzetességeket, a családunk által előállított ételeket kínálunk.  Rendezvényi étkeztetésre az igényeknek megfelelően többféle módon tudunk ajánlatot tenni. Mind hagyományos, mint svédasztalos kiszolgálást lehetővé tudunk tenni.

Italcsomag ajánlatokat kérésre összeállítunk, de igény esetén a szolgáltatást igénybe vevők a hatályos jogszabályok szerint behozhatnak. Családunk borászata a Mátravin Borház Kft György Pincészete kiváló minőségű borokkal járul hozzá az est sikeréhez.

Helyszín Adatlap --- Szolgáltatások
Lebonyolítható programok
Esküvői fogadás, díszvacsora
Polgári esküvői szertartás
Egyházi esküvői szertartás

 

Vállaljuk családi, céges, közösségi, önkormányzati rendezvények teljes lebonyolítását.  Különböző szabadidős, szórakoztató, csapatépítő közösségi játékok ( pl. szabaduló játék, airsoft, paintball stb.) lebonyolítására is kiváló teret jelent a rendkívül sokféle rendelkezésre álló lehetőség az udvarház területén.

Tanácsadás, szervezés

A Mentaház csapat vállalja  az esküvők teljeskörű szervezését, lebonyolítását, teljes terem és virágdekoráció elkészítését. Szívesen ajánlunk ki megbízható szolgáltatókat fotózáshoz, tortakészítéshez, zenei szolgáltatáshoz, valamint ceremóniamestereket.

Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások

Nagyszerű lehetőség és környezet adott a kültéri ceremóniák lebonyolításához, valamint kültéri és beltéri kreatív fotózáshoz. A műemléki környezet emel a rendezvény fényén, illetve szintén nagyszerű lehetőséget biztosít a fotózásokhoz.


A birtok a forgalomtól, zajtól elzárt helyen található, ahol a mulatni vágyó vendégsereg zavartalanul töltheti el idejét.

Igénybe vehető technikai eszközök

Projektor, vetítővászon, erősítő, wifi áll rendelkezésre. Szükség esetén tudunk technikus is biztisítani.

Egyéb szolgáltatások

Szálláshelyünk önálló bel- és kültéri fürdőtérrel rendelkezik, amelyben fadézsába épített, 5 férőhelyes jacuzzi, merülő medenceként és gyógynövény-, illetve aromafürdőként is használható dézsakád található.  A fürdőhelyiségünkben lévő programozható finn szaunánk  szintén 5 férőhelyes.  A kert fákkal körülvett részében található kültéri fűthető dézsánk az őszi és téli időszakban jelent különleges élményt.

 
 
Kapcsolat felvétel
A helyszín kapcsolattartója: Katona Ágnes

Jelöld be, hogy milyen témában szeretnéd felvenni a kapcsolatot a helyszín esküvői kapcsolattartójával!

Kapcsolati adatok

(akinek és ahová a válasz email-t küldhetjük)
Név:* Telefon: 
E-mail:* E-mail újra:*

Az esküvőre vonatkozó adatok

Tervezett időpont:
év
 
hónap
 
nap
Nem tűztük ki, csak annyit tudunk, hogy ...
Tervezett létszám:
Figyelem! A helyszín maximum befogadóképessége 80 fő!

Egyéb kérdések, megjegyzések

 


Vissza a/az Detki Udvarház Mentaháza adatlapjának tetejére
Kiemelt helyszínek
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Dabas Lazí-Tó Liget
Étterem és Panzió Vadvirág Rendezvényház
La Contessa Kastélyhotel**** és Rendezvényközpont
Hotel Silvanus****
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Provence Wedding
KISVILLA
Alfa Art Hotel
Holiday Beach Budapest****
LÓVASÚT Rendezvényközpont
Királyrét Hotel
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Dunaharaszti Rendezvényház
Duna Garden Étterem & Hotel
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Forgó Étterem Dunabogdány
Session Hotel Ráckeve
Udvarház Étterem

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!