Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Detki Udvarház Mentaháza

3275 Detk, Sport u.1
Bemutatkozó
Logo

Detki Udvarház MentaházaA Detki Udvarház kft által működtetett Mentaház Budapesttől 90 kilométerre, autópályától néhány kilométerre a Mátra lábánál helyezkedik el 8 hektáros műemléki területen. A száz éves fákkal, parkkal körülvett épület nagy terme és az abból nyíló télikert tökéletesen alkalmas esküvők, eljegyzések, családi rendezvények nyugodt környezetben történő lebonyolítására.  A Mentaház kertje, a parkban lévő saját tulajdonú Tarródy-Gosztonyi kastény, filagóriák, sétautak tökéletes helyszínt biztosít a kreatív fotózásokhoz

A Mentaház összeszokott, nagy igénybevételt jól bíró csapattal, kiszolgáló személyzettel rendelkezik, akik fáradhatatlanul dolgoznak a pár nagy napjának sikerén. A kb. 80 főt befogadó nagy terem és terasz egyedi stílusa tökéletesen megalapozza a hely romantikus hangulatát. A helyszín  biztosítása mellett vállaljuk a teljes dekoráció elkészítését, de az esküvő minden vonatkozásában tudunk ajánlani megbízható szolgáltatókat, ezzel bővítve a választás lehetőségét. 

A rendezvényhelyszínnel egy épületben kényelmes és elegáns szálláshelyeket tudunk biztosítani az ifjú pár és a vendégek részére, egyelőre 20 fő erejéig. 

Szeretettel várjuk az ifjú párok megkeresését.

 


Elérhetőségek, telefonszám
Megközelíthetőség

A Mentaház a Mátra aljai település szélén helyezkedik el, zárt területen, a falu központtól (templomtól, polgármesteri hivataltól kb. 1 kilométerre) Az M3-as autópályától néhány kilométerre, Budapesttől 90, Miskolctól 80 kilométerre.

 

A 8 hektáros területen korábban angolparkként számontartott, különleges növényvilágáról ismert kert veszi körül a rendezvényházat. A szolgáltatások sorát kültéri (szabadtéri) konyha, kemence bővíti. A filagóriákkal és füves területeivel kiváló helyszíne a kültéri esküvők, akár a szertartások megtartásának is.

 

Mind telken belül, mind a birtok közvetlen környezetében parkoló helyek biztosítottak nagy számban (akár 50 gépjármű is elhelyezhető)

 

A Mentaház saját szállással rendelkezik, kb 20 fő elhelyezését tudjuk vállalni 6 db, fürdőszobával rendelkező szobánkban, illetve 2 db önálló fürdőszobás, teakonyhás apartmanunkban.

 

A Mentaház csapata teljeskörú tanácsadással, szolgáltatáscsomag kínálatával várja a házasulandókat. El tudjuk látni a helyszín teljes dekorációját, a virágdíszítést, de közvetíteni tudunk más szolgáltatók irányában, úgy mint ceremóniamester, torta, fotós, zenész stb)

 

Az esküvő lebonyolításához szükséges projektort, vásznat, erősítőt tudunk kölcsönöni, s ezek kezeléséhez technikust is biztosítunk. Az épületben wifi működik.

 


Helyszín Adatlap --- Alapinformációk
Termek
  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Állófogadás Táblaasztalos Körasztalos U alak
Rendezvényterem 60 80 100  
Rendezvényterem 30 80 100  
Rendezvényterem
Befogadóképesség
Ültetett kiszolgálás
60
Svédasztalos kiszolgálás
80
Állófogadás
100
Asztalok elrendezésének lehetőségei
Táblaasztalos
Körasztalos
 
U alak
Rendezvényterem
Befogadóképesség
Ültetett kiszolgálás
30
Svédasztalos kiszolgálás
80
Állófogadás
100
Asztalok elrendezésének lehetőségei
Táblaasztalos
Körasztalos
 
U alak
Egyéb információk
Akadálymentes
Tánctér kialakítható
Légkondícionálás
Zenekar elhelyezhető
Szabadtéri lehetőségek

A Mentaházat körülvevő 8  hektáros angolpark ősfái közötti tisztásokon a természetet kedvelők lelhetnek rendkívüli környezetre rendezvényeikhez. Szabadtéren szervezett programok remek kiegészítői lehetnek a kerti filagóriák,  sütő – és főző eszközeink, kerti pavilonjaink. Green wedding  számára ideális a vidéki, parkos környezet a kerti pavilonokkal.  A zöld környezet mellett a birtok ódon épületei remek alapot adnak a kreatív fotózásokhoz.Parkolás

A parkolás zárt udvarban és a birtok közvetlen környezetében lévő biztonságos parkolókban lehetséges, kb 50 gépjármű számára.

Szállás lehetőségek
Szállás a helyszínen

A Mentaházban jelenleg 8 kényelmes, kellemes hangulatú, vidéki stílusban berendezett szobájában 20 férőhely áll rendelkezésre . Szobáink  1-3 ágyasak, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek, televízióval felszereltek. A 8 szobából 2 db apartman, amely kisebb teakonyhával rendelkezik. Az épület akadálymentesített és egy mozgáskorlátozottak számára használható szobával rendelkezik.Szállás a közelben
Helyszín Adatlap --- Étel, ital - Menük
Catering
A helyszín éttermi szolgáltatásokkal (catering), illetve megegyezés szerint éttermi szolgáltatások nélkül is igénybe vehető.
Választható felszolgálás
Hagyományos tányérszervíz
Svédasztalos
Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
Vegetáriánus menü
Gyerek kedvezmény
Italfogyasztás
  • Italcsomag összeállítása kérhető.

 

Étkeztetést többféle módon tudunk biztosítani vendégeinknek. Helyben készítjük a svédasztalos reggelit, amelyben alapvetően helyi jellegzetességeket, a családunk által előállított ételeket kínálunk.  Rendezvényi étkeztetésre az igényeknek megfelelően többféle módon tudunk ajánlatot tenni. Mind hagyományos, mint svédasztalos kiszolgálást lehetővé tudunk tenni.

Italcsomag ajánlatokat kérésre összeállítunk, de igény esetén a szolgáltatást igénybe vevők a hatályos jogszabályok szerint behozhatnak. Családunk borászata a Mátravin Borház Kft György Pincészete kiváló minőségű borokkal járul hozzá az est sikeréhez.

Helyszín Adatlap --- Szolgáltatások
Lebonyolítható programok
Esküvői fogadás, díszvacsora
Polgári esküvői szertartás
Egyházi esküvői szertartás

 

Vállaljuk családi, céges, közösségi, önkormányzati rendezvények teljes lebonyolítását.  Különböző szabadidős, szórakoztató, csapatépítő közösségi játékok ( pl. szabaduló játék, airsoft, paintball stb.) lebonyolítására is kiváló teret jelent a rendkívül sokféle rendelkezésre álló lehetőség az udvarház területén.

Tanácsadás, szervezés

A Mentaház csapat vállalja  az esküvők teljeskörű szervezését, lebonyolítását, teljes terem és virágdekoráció elkészítését. Szívesen ajánlunk ki megbízható szolgáltatókat fotózáshoz, tortakészítéshez, zenei szolgáltatáshoz, valamint ceremóniamestereket.

Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások

Nagyszerű lehetőség és környezet adott a kültéri ceremóniák lebonyolításához, valamint kültéri és beltéri kreatív fotózáshoz. A műemléki környezet emel a rendezvény fényén, illetve szintén nagyszerű lehetőséget biztosít a fotózásokhoz.


A birtok a forgalomtól, zajtól elzárt helyen található, ahol a mulatni vágyó vendégsereg zavartalanul töltheti el idejét.

Igénybe vehető technikai eszközök

Projektor, vetítővászon, erősítő, wifi áll rendelkezésre. Szükség esetén tudunk technikus is biztisítani.

Egyéb szolgáltatások

Szálláshelyünk önálló bel- és kültéri fürdőtérrel rendelkezik, amelyben fadézsába épített, 5 férőhelyes jacuzzi, merülő medenceként és gyógynövény-, illetve aromafürdőként is használható dézsakád található.  A fürdőhelyiségünkben lévő programozható finn szaunánk  szintén 5 férőhelyes.  A kert fákkal körülvett részében található kültéri fűthető dézsánk az őszi és téli időszakban jelent különleges élményt.

 
 
Kapcsolat felvétel
A helyszín kapcsolattartója: Katona Ágnes

Jelöld be, hogy milyen témában szeretnéd felvenni a kapcsolatot a helyszín esküvői kapcsolattartójával!

Kapcsolati adatok

(akinek és ahová a válasz email-t küldhetjük)
Név:* Telefon:*
E-mail:* E-mail újra:*

Az esküvőre vonatkozó adatok

Tervezett időpont:
év
 
hónap
 
nap
Nem tűztük ki, csak annyit tudunk, hogy ...
Tervezett létszám:
Figyelem! A helyszín maximum befogadóképessége 80 fő!

Egyéb kérdések, megjegyzések

 


Vissza a/az Detki Udvarház Mentaháza adatlapjának tetejére
Kiemelt helyszínek
Mermel Rendezvényterem és Étterem
Holdfény Étterem
Dabas Lazí-Tó Liget
Marcsa Néni Rendezvényház, Picante Étterem
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Echo Moments
Kentaur Üdülőfalu Balatonboglár
Holiday Beach Budapest****
Mokos Pincészet Villány
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Duna Garden Étterem & Hotel
Dunaharaszti Rendezvényház
Tenkes Kapitánya Lovastanya - Lókötő Csárda
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Alfa Art Hotel
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Udvarház Étterem
Templomvölgy Resort Mátrakeresztes
Paripa Csárda
Session Hotel Ráckeve

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!