Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

A Hotel Mediterrán-Latinkert étteremben jártunk


Cím:1118 Budapest, Budaörsi út 20/a

Telefon: 372-7020, 372-7028

Honlap: http://www.hotelmediterran.hu/

email: restaurant@hotelmediterran.hu


A Hotel Mediterrán, Budapest szívében, a BAH csomópontnál fekszik.
Az étterem gyönyörűen kialakított mediterrán stílusa, már sokakat rabul ejtett, ami nem is csoda, hiszen, itt egyszerre érezhető a mindaz a romantikus hangulat, ami egy esküvői ceremóniánál elengedhetetlen.

 

Kisebb létszámú esküvők ideális helyszíne

Helyszínünk ideális mindazoknak, akik számára elsődleges a bensőséges, meghitt környezet és esküvőjüket szűkebb családi, illetve baráti körben kívánják megünnepelni, megfelelő méretű tánctérrel, maximum 50 fős vendéglétszámmal. Az esküvő megrendezése esetén az étterem és a Napraforgó télikert együtt, teljes egészében a násznép rendelkezésére áll. A hely jellegéből adódóan a belső tér éppen megfelelő, se nem túl nagy, se nem túl kicsi az ekkora létszámú esküvők hangulatos megrendezéséhez.

 

Csendes, természetközeli hangulat, a város egyik legforgalmasabb pontján

Sokakat meglep, amikor első alkalommal járnak nálunk, hogy a BAH csomópont hatalmas forgalmának zajából nálunk semmi nem érződik. A szállodához tartozó belső kertünkben időzve az embernek olyan érzése támad, mintha saját kertjében múlatná az időt. A gyönyörű fák és növényzet nagyszerű hátteret biztosít hangulatos fényképek készítéséhez.

Konyhánkban a nemzetközi és mediterrán konyha különlegességei készülnek. Rendezvényekre és esküvőkre a megrendelővel közösen állítjuk össze tányérszervízes és svédasztalos menüinket. Az ételsor összeállításánál szívesen adunk szakmai tanácsokat. Éttermünkben Paulaner csapolt és üveges söröket, Mátravidéki és Tokaji folyóborokat illetve egyéb pincészetek különleges borait kínáljuk!

 

 

A Nászéjszakára az ifjú pár részére szobát biztosítunk, ami természetesen a Ház ajándéka!

Az esküvői vendégsereg számára 4 csillagos ellátást tudunk biztosítani, így akár a távolabbról érkező barátok, rokonok is nyugodtan mulathatnak. Az ifjú pár részére igyekszünk minden segítséget megadni. Az első találkozástól az esküvő végéig, legyen szó akár szervezésről, tanácsadásról. Személyzetünk hozzáállása segítőkész (tortát, süteményeket átvesszük, tálalásig tároljuk, dekorációs ötleteket adunk, zenei anyagok lejátszását biztosítjuk). Minden eseményt egyediként, rugalmasan kezelünk és igazodunk megrendelőink elképzeléseihez, igényeihez. Szolgáltatásainkat korrekt, szinte baráti árakon kínáljuk, igazodva Szállodánk családias, barátságos hangulatához. Csongrádi Valéria rendezvényszervező várja szíves érdeklődésüket!

 


Tovább a helyszín részletes adatlapjára >>>

Kiemelt helyszínek
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Hunguest Hotel BÁL Resort
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház
Duna Garden Étterem & Hotel
Dunaharaszti Rendezvényház
Balatoni Hajózási Zrt.
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Budakeszi Vadászház
Holiday Beach Budapest****
Crystal Wedding
Főnix Medical Wellness Resort
Alfa Art Hotel
Búsuló Juhász Étterem
Nyerges Hotel Termál Superior
Udvarház Étterem
Dabas Lazí-Tó Liget

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!