Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Hamucipóka kézműves torták

1031 Budapest, Monostori út 15.
Bemutatkozó
Logo

Ha fontos, hogy az esküvőtökön a torta ne csak egy dísz legyen, hanem maradandó élményt hagyjon a vendégekben, akkor a legjobb helyen jársz.

 

Jómagam is voltam már olyan esküvőn, ahol a várva várt gyönyörű tortát - az esemény egyik fénypontját - nem kis körítéssel prezentálták a vendégeknek, majd a kóstolás sokszor bizony csalódással párosult. Nem lehet túl jó érzés, hogy amikor a párok éppen elég költségbe verik magukat, azt látják, hogy a tányéron marad a sok szelet torta, mert ízre meg sem közelíti a külcsínytől várt hatást.

Miért ne lehetne egy torta egyben szép és finom is?! Olyan, amire utána sokan emlékezni fognak, vagy akár kétszer is sorban állnak, hogy egyenek belőle. 

Ezért dolgozom minőségi, valódi alapanyagokkal, mert számomra nemcsak a külcsíny fontos, hanem a tartalom is. Hogy a párok elégedettek legyenek és ne érezzék felesleges pénzkidobásnak életük egyik nagy napjának egyik emlékezetes momentumát.

 

A Hamucipóka torták kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, mint pl. magas kakaótartalmú csokoládéból, vajból, állati tejszínből, vagy igazi dióból, gyümölcsből. De természetesen keszülnek laktózmentes és diabetikus verziók is. Ezen kívül amit garantálok, hogy az elképzelésetekhez igazodó tortát készítem el Nektek, legyen az hozott kép, vagy saját ötlet alapján kigondolt. De ha még bizonytalanok vagytok a kinézetét, vagy ízét illetően, akkor segítek javaslatokkal, ötletekkel, képekkel, hogy a torta valóban olyan legyen, amilyen az adott alkalmat emlékezetessé teszi.

Mivel minden torta általában személyre szabott, az ára is egyedi elbírálás alá esik, ami a design, íz és a méret egyeztetése után kerül megállapításra. 

Én egy esküvői torta esetében is fontosnak tartom a személyes találkozót, hiszen jobban át tudjuk beszélni a lehetőségeket, az elképzelést, a kivitelezést. 

Egy ilyen torta rengeteg előkészületekkel jár, képi anyagok keresése (ha még nincs konkrét terv), vagy olyan eszközök beszerzése, amivel meg tudom valósítani a kívánt tortát. Ezért fontos, hogy minél hamarabb keressetek meg és ne az utolsó pillanatra hagyjátok, mondván "ez csak egy torta".  

Mert én szeretném, hogy a fontos nap egyik legfontosabb eleme emlékezetes is maradjon számotokra.

Íme néhány visszajelzés a pároktól:

 

"Hálásan köszönjük a tortát, valami isteni finom volt!!! És gyönyörű is! Azt hiszem pont olyan lett, mint amit elképzeltünk, hogy de jó lenne.

És igazad volt a kókuszossal, tényleg nagyon-nagyon menő!! Szóval nagyon-nagyon-nagyon köszönjük, azt hiszem, hogy a jövőben még keresünk, mert ilyen tortát nem kapni akárhol."

Adri és Marci


" a helyszínt adó birtok személyzete megszavazta, hogy ez volt az idei esküvők legfinomabb tortája"

Viki és Márk


Elérhetőségek, telefonszám
 
 
Kapcsolat felvétel
Kapcsolattartó: Krajczár Judit

Kapcsolati adatok

(akinek és ahová a válasz email-t küldhetjük)
Név:* Telefon:*
E-mail:* E-mail újra:*

Az esküvőre vonatkozó adatok

Tervezett időpont:
év
 
hónap
 
nap
Nem tűztük ki, csak annyit tudunk, hogy ...
Tervezett létszám:

Egyéb kérdések, megjegyzések

 


Vissza a/az Hamucipóka kézműves torták adatlapjának tetejére
Kiemelt helyszínek
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Alfa Art Hotel
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Dunaharaszti Rendezvényház
Duna Garden Étterem & Hotel
Holiday Beach Budapest****
Cocoon Club & Étterem
Aranyhalas Tanya
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Szelence Café
Session Hotel Ráckeve
Hotel Margaréta
Csillagfény Bár
KultPince Monori Pincefalu
Udvarház Étterem
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Dabas Lazí-Tó Liget
Berbekucz Tanya

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!