Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Mohafilm

9000 Győr,
Bemutatkozó

A jó esküvői film olyan, mint egy időgép. Lehetővé teszi, hogy esküvődet újból és újból átéld, amikor csak akarod. Sok pár azonban nem is tudja, hogy milyen fontos a minőségi esküvői film, amíg meg nem tapasztalják annak hiányát. Ne ess Te is ebbe a hibába!

Csakis a videó fogja az esküvő napjának minden pillanatát hűen visszaadni: ahogy sétálsz az oltár felé; újra hallhatod az eskük szövegét, láthatod szüleid titkokban elmorzsolt könnyeit…

A profi módon elkészített esküvői film megőrzi az esküvőd legszebb pillanatait. Az események rendkívül gyorsan peregnek, és az esküvő forgatagában úgy érzed majd, hogy egy szempillantás alatt vége a napnak. Hónapokon keresztül (akár éveken át) tervezted a nap legapróbb részleteit, s utólag úgy érzed, mintha egy részén ott se lettél volna.

Azonban még manapság is csupán egy lehetőségetek van, hogy az esküvőtök napját profi módon megörökítsétek. Egyetlen lehetőség arra, hogy minden érzést, szerelmet és nevetést megőrizzetek. Kreatív kameramunkával, a részletekre való rendkívül nagy odafigyeléssel, művészi látásmóddal és stílussal olyan filmeket készíthetünk, melyre büszke lehetsz, és garantáltan újra látni akarsz.

Igen, szeretnék esküvői filmet! Van egy barátom, akinek van kamerája.

Sajnos tévhit, hogy „ilyet bárki tud csinálni”!
Sokan rokont, barátot, családtagot kérnek fel az esküvő rögzítésére. Szeretnéd, hogy az egyetlen emlékül szolgáló esküvői fotókat is egy rokon készítse? Feltételezem, hogy nem.
Számtalan történetet hallottunk már szerencsétlenül járt önjelölt videósokról: „pont lemerült az akkumulátor, elfogyott a szalag; pont lemaradtam, remegett a kezem”… Senki sem szeretné ezeket a kifogásokat hallani, melyek akár megkeseríthetik az emlékeket. Ráadásul a „vendég-videósunk” nem is szórakozhat önfeledten, pláne ha komolyan is gondolja a munkát.

Van esküvői fotósom, ezért nem kell videó.

Az esküvői fotó és a film egyenlő fontosságú, mondhatni kiegészítik egymást. Esküvői filmed nem tudod bekeretezni, vagy zsebben hordva megmutatni a barátoknak; de esküvői fotódon sem hallhatod újra esküdet, vagy láthatod, amint édesapád végigkísér a templom szőnyegén.

Tényleg szükségem van esküvői filmre?

Rajtad áll. Elég csupán egy fotó az oltárnál Rád váró vőlegényedről, vagy szeretnéd hallani az egymásnak mondott szavakat is? Elég egy fotó az első közös táncotokról, vagy szeretnéd hallani a zenét is, melyre táncoltatok? Az esküvői film nem csupán egyszerű videó, hanem egy családi emlék, mely generációknak fog örömet okozni. Ha így gondolkozol, akkor az esküvői film egyáltalán nem egy drága, felesleges luxuscikk… hanem egy megfizethetetlen érték.Elérhetőségek, telefonszám
Szolgáltatások
Esküvői fotós
Esküvői videó

 
 
Kapcsolat felvétel
Kapcsolattartó: Mohácsi László

Kapcsolati adatok

(akinek és ahová a válasz email-t küldhetjük)
Név:* Telefon:*
E-mail:* E-mail újra:*

Az esküvőre vonatkozó adatok

Tervezett időpont:
év
 
hónap
 
nap
Nem tűztük ki, csak annyit tudunk, hogy ...
Tervezett létszám:

Egyéb kérdések, megjegyzések

 


Vissza a/az Mohafilm adatlapjának tetejére
Kiemelt helyszínek
Dabas Lazí-Tó Liget
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Betekints Wellness & Konferencia Hotel
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Amber Bride by Sorg Villa
Alfa Art Hotel
Ezüst Villa Rendezvényház
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Rosinante *** Stílusos Vidéki Szálloda
Duna Garden Étterem & Hotel
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Promenade Vendéglő Szentendre
Session Hotel Ráckeve
Dunaharaszti Rendezvényház
Up&Down
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia Superior
Holiday Beach Budapest****
Udvarház Étterem

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!