Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

fotobese

2370 Dabas,
Bemutatkozó
Logo

Kire bízd az esküvőnk fotózását?

 

Ha egy esküvői fotóst megtaláltunk a világhálón, vagy másutt, az azt jelenti, hogy hirdeti magát, tehát valószínűleg büszke a munkájára vállalja az árait és nincs rejtegetni valója. Vajon milyen szolgáltató az aki nem vállalja fel az árait? Sajnos azonban ez nem elég!

 

Manapság mindent brand-ek mögé bújtatnak, de márkáról csak akkor beszélhetünk, ha a név mögött értékelhető tartalom is található. Az igazi márka/brand név népszerűséget, hozzáértést és minőséget jelent. Semmit sem jelent, ha a fotós menő név mögé bújik, közben semmit sem tud felmutatni a múltjából! Fontos az ajánló! Ha egy esküvő fotóst ajánl valaki, az talán mindennél többet érhet, hiszen barátaink pozitív tapasztalata sokkal megbízhatóbb, mint egy jól megírt reklámszöveg. Bár az ízlésünk lehet hasonló, mint az ajánlóé, mégis előfordulhat, hogy az elképzelésünk más, ezért az ajánló egy plusz pont az esküvői fotós javára. De ez nem minden!

Szaktudás. Nyilvánvaló, hogy a végzettség, a megszerzett fotóművészeti tudás szükséges ahhoz, hogy az esküvői fotós megszerezze a bizalmunkat. Mégis a leírásokban szereplő végzettséget gyakran nem tudjuk, vagy talán nem is akarjuk ellenőrizni. Egy ilyen információ olvasásakor valamelyest megnyugszunk, de ettől még benne van a pakliban, hogy a megbízott esküvői fotós olyan képeket készít az esküvőnkön, ami nem tetszik. Azért egy nemzetközi fotográfusi diploma hallatán elég bizakodó az ember. Ha olvasod a blogját és a fotózáson kívül is láthatóan hozzászól az esküvő témájához, akkor mindenképpen, jó helyen jártok.

 

A felszereléssel ugyanez a helyzet. Megnyugtató, ha az esküvői fotós professzionális, korszerű technikai hátteréről részletesen beszámol, de lássuk be, hogy laikusként hiába olvasunk szakmai rövidítéseket és szakszavakat, úgysem értjük, hogy mit tud az a gép, amivel esküvői fotós jelöltünk dolgozik. Mivel a fotóművésznek bármely általunk, vagy barátaink tanácsára felállított követelménynek kell megfelelnie, a legbiztosabb módja annak, hogy megbízható, munkájára igényes fotóst válasszunk, az nem más, mint a referencia áttekintése! Az esküvői fotós első számú szabálya ugyanis, hogy munkájával érzelmeket kell megörökítenie! Ez fontosabb mindennél.

 

Köt vajon szerződést, kaptok-e számlát? Ezek olyan kérdések, amikre egyértelműen csak igen választ kaphatsz!

 

Egy esküvői fotózás lelkiismeretes munkát követel, amelynek nélkülözhetetlen része az elhivatottság. Az esküvői fotók tipikusan azok a képek, amikre azt szokták mondani: “Beszéljenek helyettünk a képek!” A referenciák száma és minősége tökéletes bizonyságot ad az esküvői fotós megfelelő –e a számodra :)

 


Elérhetőségek, telefonszám
Szolgáltatások
Esküvői fotós
Esküvői videó

 
 
Kapcsolat felvétel
Kapcsolattartó: Bese Zoltán

Kapcsolati adatok

(akinek és ahová a válasz email-t küldhetjük)
Név:* Telefon:*
E-mail:* E-mail újra:*

Az esküvőre vonatkozó adatok

Tervezett időpont:
év
 
hónap
 
nap
Nem tűztük ki, csak annyit tudunk, hogy ...
Tervezett létszám:

Egyéb kérdések, megjegyzések

 


Vissza a/az fotobese adatlapjának tetejére
Kiemelt helyszínek
Session Hotel Ráckeve
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Dabas Lazí-Tó Liget
Duna Garden Étterem & Hotel
Up&Down
Promenade Vendéglő Szentendre
Villa Vitae Balatonfüred
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Alfa Art Hotel
Kerekerdő Turisztikai Központ
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Betekints Wellness & Konferencia Hotel
Aubergine Pince
Ezüst Villa Rendezvényház
Holiday Beach Budapest****
Dunaharaszti Rendezvényház
Udvarház Étterem

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!