Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

AninA rendezvénydekoráció

7020 Dunaföldvár, Kodály Zoltán utca 10.
Bemutatkozó
Logo

Egyszer elérkezik a nap, amikor sokakkal megosztjuk örömünket, hogy házasságot kötünk szívünk választottjával. Általában az ember életében eme alkalom csak egyszer történik meg, ezért nem mindegy, hogy a jeles eseményt milyen környezetben, s persze hangulatban tölti el a násznép.

 

Az ANINA Rendezvénydekoráció előbbihez tud hozzájárulni szolgáltatásaival, például esküvői székszoknyák, székmasnik bérbe adásával. Tudjuk, a klasszikus, falusi lakodalmak ideje már leáldozóban van, amikor szoknya maximum a hölgyeken volt, és járólapokra felépített katonai sátor, asztalokra rajzszögezett papírlapok, sörpadok, mennyezetről lógó izzók jellemezték a látványt- ez bizony már mind a múlt. Akkor mi a jelen?

Természetesen az igényesen, ízlésesen feldíszített termek és asztalok látványa, amihez komplett körű segítséget nyújt a ANINA Rendezvénydekoráció, cégünk számos lakodalommal, egyéb rendezvénnyel a háta mögött minden igényt, egyedi kívánságot teljesíteni tud. Legyen szó komplett esküvői dekorációról, avagy olyan kiegészítőkről, mint például a meghívók elkészítése.

Ám most kiemelnénk talán az egyik leglátványosabb elemet, a székszoknyát, amelynek használata bármilyen környezetet azonnal fel tud dobni. Persze, lehet próbálkozni, hogy otthon, meg a szomszédoktól összeszedjük a párnákat, de ezek maximum csak melegítésre szolgálhatnak, exkluzív külsőt aligha kölcsönöznek a székeknek. Az is elég költséges megoldás, amennyiben nem tetszik a berendezés, akkor helyette újat vásárolunk.

Ellenben segítségünkkel “szoknyába” öltöztethető az összes ülőalkalmatosság, utána máris más szemmel nézünk rájuk, na meg az egész környezetre. A munkát, s magát a székszoknyát nem úgy kell elképzelni, hogy fogjuk magunkat, s mint egy zsákot, rájuk húzunk valamit. Nem, hanem mint az igazi nők esetében, itt is próbálgatjuk őket. Hiszen ennek harmonizálnia kell a terem, az asztal díszítésével, amit akár az ifjú párral közösen választunk ki, hiszen természetesen azért vagyunk, hogy segítsük döntésük megkönnyítését.

A székszoknyák elegáns megjelenése, különösen ha minden egységes külsőt kap, még egy kevésbé vonzó helyet is képes teljesen átvarázsolni. A székszoknyák színe fehér, amivel beburkoljuk az ülőlapot és a háttámlát. Ami pedig az egészet feldobja, az a rajtuk lévő, színes masni. Ezzel válik teljessé a kompozíció.

Ennek megalkotásáért, bátran forduljanak a ANINA Rendezvénydekorációhoz, de igény szerint kibővített szolgáltatásokkal is állunk az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére.

 

Ne feledjék, szoknyát már a székek is viselhetnek!

 


Elérhetőségek, telefonszám
 
 
Kapcsolat felvétel
Kapcsolattartó: Suskáné Kiss Anikó

Kapcsolati adatok

(akinek és ahová a válasz email-t küldhetjük)
Név:* Telefon:*
E-mail:* E-mail újra:*

Az esküvőre vonatkozó adatok

Tervezett időpont:
év
 
hónap
 
nap
Nem tűztük ki, csak annyit tudunk, hogy ...
Tervezett létszám:

Egyéb kérdések, megjegyzések

 


Vissza a/az AninA rendezvénydekoráció adatlapjának tetejére
Kiemelt helyszínek
Rosinante *** Stílusos Vidéki Szálloda
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Udvarház Étterem
Betekints Wellness & Konferencia Hotel
Up&Down
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Alfa Art Hotel
Promenade Vendéglő Szentendre
Dunaharaszti Rendezvényház
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness és Konferencia Superior
Ezüst Villa Rendezvényház
Session Hotel Ráckeve
Holiday Beach Budapest****
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Duna Garden Étterem & Hotel
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***
Amber Bride by Sorg Villa
Dabas Lazí-Tó Liget
Jardinette Kertvendéglő

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!