Esküvő – Esküvő helyszínek - Romantikus esküvői frizurák

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Romantikus esküvői frizurák 

Sok menyasszonynak okoz komoly fejtörést, hogy milyen frizurát válasszon az esküvőjére. Nem könnyű döntés, hiszen a frizurának passzolnia kell a menyasszonyi ruhához, a menyasszony egyéniségéhez és figyelembe kell venni az arckaraktert is. Van, akinek a kiengedett loknik állnak jól, másnak a feltűzött tincsek, sok menyasszonyt pedig épp egy különleges konty tesz egyedivé.

 

Egy elegáns konty

 

Az esküvők legnépszerűbb hajviselete a konty. Nem véletlen, hiszen egy feltűzött hajkorona egyszerre elegáns, alkalmi és különleges. Ezek a csodásan megkomponált remekművek kiemelik a nyak ívét, a vállakat, és az arc karakterét. Idén a romantika jegyében az egymásba tekert hajtincsekből álló, visszafogottabb kontyok kerültek előtérbe. Díszítésképp pedig a kontyba tűzdelt apró virágok, vagy csillogó strasszos csattok járulnak hozzá romantikus megjelenéshez.

 

 

 

Romantikus virágfüzérek

 

Ha romantikáról beszélünk, nem feledkezhetünk meg a virágokról. Egy szál orchidea, illatos orgona, vagy hófehér margaréta csodás dísze lehet a menyasszonyi frizurának. A virágok hajdíszként való felhasználásnak megannyi módja lehetséges. Egyszerűen beletűzhető egy kontyba, vagy egy hátul összefogott hajtincsbe, de akár bele is fonható a frizurába. Az élő virágok különleges díszei lehetnek a frizurának, de csínján kell velük bánni, mert gyorsan hervadnak. Bizonyos esetben jó minőségű selyemvirágokkal is helyettesíthető az élő virág.

 

 

Gyöngykoszorúk és hajpántok

 

A hosszú göndör haj lenyűgöző főként, ha annak egy része fel van tűzve és dekoratív hajtűkkel van díszítve. A hullámos, lazán vállra omló loknik is egyre népszerűbb menyasszonyi frizurák. Fejdíszként gyöngyökkel vagy strasszokkal kirakott hajpántot tehetünk bele, ettől lesz királynői a hatás. Ideális szabadtéri esküvőkre is, mert itt a menyasszony természetes szépsége érvényesül. Egy magasra tűzött menyasszonyi kontyot egyéb kiegészítőkkel vagy egy kimondottan erre az alkalomra készített hajszalaggal is díszíthetünk.

 

 

 

 

Fontos, hogy az esküvői frizurádban visszatükrözd a személyiségedet, és mindenképp olyan frizurát válassz, amelyben jól érzed magad. Figyelj arra is, hogy a frizura összhangban legyen a menyasszonyi ruha stílusával és a többi kiegészítővel. Így lesz tökéletes az összkép a Nagy napon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt helyszínek
Dabas Lazí-Tó Liget
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Hunguest Hotel BÁL Resort
Bella Étterem
Alfa Art Hotel
Holiday Beach Budapest****
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Budakeszi Vadászház
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Promenade Vendéglő Szentendre
Beat Étterem és Rendezvényterem
Villa Grande Prémium Rendezvénycentrum
Tavi Panzió és Pizzéria
Dunaharaszti Rendezvényház
Udvarház Étterem
Hermina Terasz Cafe & Grill
Hotel Famulus****- Pódium Étterem
Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz
Mátyás Pince Étterem
Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház
Admin felület