Esküvő – Esküvő helyszínek - Nem minden arany, ami fénylik - Gyűrűválasztás

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Nem minden arany, ami fénylik - Gyűrűválasztás

A házasság jelképe a gyűrű, amely két ember összetartozását szimbolizálja, a szerelmet, a hűséget és a soha véget nem érő tökéletes egységet. A gyűrűt eljegyzéskor a bal gyűrűs ujjunkon hordunk, majd az esküvő után átkerül a jobb kezünkre, és viseljük jó esetben életünk végéig. Ezért nem mindegy milyen gyűrűt választunk.

 

 

 

A jegygyűrűt nem csak egy alkalomkor viseljük, így érdemes nemcsak szépsége alapján dönteni, hanem a kényelmességet és praktikusságot is figyelembe véve választani. Egy jól megválasztott gyűrű a részünké válik és egy idő után, nélküle már kényelmetlenül érezzük magunkat.

 

A világ folyamatos változásával a divat is megújul vagy visszatér a régi hagyományokhoz. Természetes, hogy a legelső kritérium a gyűrű választásakor, hogy megfeleljen elképzeléseinknek, azonban a kirakatban vagy a képen látott gyűrű nem biztos, hogy az ujjunkon is jól áll.

Korábban még teljesen azonos, vékony, sárga arany karikagyűrűt választottak a jegyespárok, később a '70-es években szélesebb gyűrű volt a divatos. Napjainkban a karikagyűrű mellett megjelentek a szögletesebb formák, több színből álló, leginkább fehér-vörös arany kombinációjával készített gyűrű kreációk. Sok esetben választanak némileg eltérő jegygyűrűt, az uraknak esetleg szélesebb fazont, a hölgyeknek, apró kövekkel díszített ékszert. Kerülhet vésés a gyűrű belső falára, ami lehet az esküvő dátuma, a házasulandók keresztneve, esetleg néhány romantikus strófa, melynek az első része kerülhet a leendő feleség gyűrűjébe a folytatás pedig férjébe. Akár 25 szó is elfér, ha nem "spórolunk" az anyaggal.A cikk folytatása...                                      1/2


Kiemelt helyszínek
Népkerti Vigadó
Echo Étterem és Kávézó
Alfa Art Hotel
Budakeszi Vadászház
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Promenade Vendéglő Szentendre
Templomvölgy Resort Mátrakeresztes
Batthyány Rendezvény Központ
Dunaharaszti Rendezvényház
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ Debrecen
Cocoon Club & Étterem
Udvarház Étterem
Rácz Lovastanya Panzió - Étterem
Dabas Lazí-Tó Liget
Holiday Beach Budapest****
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó
Sacelláry Kastély
Admin felület