Esküvő – Esküvő helyszínek - Esküvői ruha varratása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Esküvői ruha varratása

Varratás - Minden álmod megvalósítható

 

Amennyiben a szalonokban nem találtad meg az elképzeléseidnek megfelelő ruhát, vagy egyedi igényeid vannak, választhatod a varratást. Manapság egyre több ara varratja esküvői viseletét neves magyar divattervezőknél, de több ruhakölcsönzőnél is megvalósítják a különféle elképzeléseket. Mind a ruhaszalonok, mind a varrónők fel vannak készülve az extra igényekre, így határt csak a pénztárcád szabhat.

 

 

Előnyei:

 

Ruhád egyedi lehet, pontosan olyan, amilyennek megálmodtad. Esküvő után nem kell megválnod tőle, megőrizheted egy életen át. Kikérheted tervezők véleményét, és olyan tökéletesre terveztetheted, ami pontosan hozzád illő stílusú. Válogathatsz a legkülönfélébb anyagokból, csipkékből, gyöngyökből. Amennyiben párod is varratja ruháját, tökéletesen összekombinálhatjátok az anyagokat, színeket, hogy a harmónia a ruhátokon is megjelenjen. Elképzelhető, hogy találsz olyan varrónőt, aki hasonló árért elkészíti a ruhádat, mintha kölcsönözted volna, mégsem kell visszaadnod, megtarthatod, esetleg a későbbiekben átalakíthatod varrónőddel, aki ez esetben még kedvezményt is adhat.

 

Hátrányai:

 

A varratás bizalmi választás, hiszen nem láthatjuk előre a végeredményt, ezért érdemes a szakértő véleményére hagyatkoznunk, hogy jól fog-e állni a megálmodott fazon. Az egyedi extrém ötleteidet meg kell fizetned, és ha még neves tervezővel dolgozol, jó mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod. A megálmodott ruhádhoz legtöbbször neked kell megvenned az anyagot, ami sok utánajárást igényel.


Többszöri próbákra kell számítanod, hogy tökéletesen rád igazíthassák a ruhát. A kiegészítőket neked kell külön megvásárolnod, ami plusz költség és utánajárás. Gondoskodnod kell a ruha megfelelő tárolásáról, ami helyigényes valamint a tisztításáról, ami pedig igen költséges.

 

 

 Kapcsolódó tartalmak:
Esküvői, menyasszonyi ruha megvásárlása
Esküvői ruha kölcsönzése
Esküvői ruha varratása

Szolgáltatók:
Esküvői ruhaszalonok

Kiemelt helyszínek
Tisza Balneum Hotel
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Udvarház Étterem
Dunaharaszti Rendezvényház
Piroska Csárda és Fogadó
Lupa Rendezvénypark
Budakeszi Vadászház
Dabas Lazí-Tó Liget
Holiday Beach Budapest****
Promenade Vendéglő Szentendre
Alfa Art Hotel
Cocco-mio ristorante
Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Hermina Terasz Cafe & Grill
Panoráma Élmény és Rendezvényház
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Admin felület