Esküvő – Esküvő helyszínek - Esküvői ruha kiválasztása, megvásárlása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Esküvői ruha kiválasztása, megvásárlása

DILEMMÁK A RUHÁK KÖRÜL

A RUHAKÉRDÉS - MÁR NEM KÉRDÉS

Megvegyem? Kölcsönözzem? Varrassam?

Vajon melyik megoldás neked a legkedvezőbb, kölcsönözni, megvenni, esetleg varratni a ruhát? Segítségként összegyűjtöttünk néhány fontos érvet és ellenérvet, mindegyik lehetőséget szemügyre véve, hogy könnyebben dönthess.

-

Az első és legfontosabb kérdés a választáskor, honnan és hogyan szerezzük be álmaink ruháját. Erre az esküvői piac kellőképpen felkészült és végtelen számú lehetőséget kínál. De hogy ne vesszünk el a részletekben, tisztáznunk kell magunkban elképzeléseinket, és hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezünk a megvalósításhoz. Elsőként mindenképpen tájékozódj, térképezd fel a lehetőségeket, keresgélj az interneten, nézegesd az esküvős magazinokat, kérd ki a tapasztaltak véleményét! De ne feledd, ahány ember, annyiféle elképzelés, és vélemény. Vajon melyik megoldás neked a legkedvezőbb, kölcsönözni, megvenni, esetleg varratni a ruhát? Segítségként összegyűjtöttünk néhány fontos érvet pro és kontra, mindegyik lehetőséget szemügyre véve, hogy könnyebben dönthess:


Menyasszonyi ruha megvásárlása - unokáink is megcsodálhatjákA menyasszonyi ruha megvásárlása külföldön természetes, hazánkban is egyre többen döntenek mellette. Ahogy tartja a hagyomány, új és tiszta ruhában illő az oltár elé állni, így a hagyománytisztelő arák sok esetben választják a ruha megvásárlását. Az esküvői ruha szalonokban számos újonnan készült, a trendnek megfelelő ruhát találhatsz akár megvásárlás céljára is.
Előnyei:

A ruha rajtunk pompázhat először, és az esküvő után sem kell megválnunk a csodás darabtól. Minden gond nélkül, rád alakítják a szalonban, miután úgy fog rajtad állni, ahogyan azt megálmodtad.

Örök emlék marad, melyet gyermekeink, akár unokáink is megcsodálhatnak.

Ha nem szeretnénk a szekrényben őrizgetni, akár át is alakíthatjuk, befestethetjük, hogy más alkalmakkor is viselhessük a ruhakölteményt.

Ha időközben mégis megválnánk menyasszonyi ruhánktól, arra is van többféle megoldás. Meghirdetheted esküvős oldalakon, de néhány ruhaszalonban is próbálkozhatsz a visszavásárlással.


Hátrányai:

A ruhavásárlás igen költséges, nem beszélve a ruha karbantartásáról, tisztításáról. Ez a későbbiekben a magas költségek mellett nyűg is lehet.

Bonyodalmat okozhat a tárolása, ami nagy teret és speciális figyelmet, ápolást igényel, máskülönben megkophat, elszíneződhet az anyag.

Kapcsolódó tartalmak:
Esküvői, menyasszonyi ruha megvásárlása
Esküvői ruha kölcsönzése
Esküvői ruha varratása

Szolgáltatók:
Esküvői ruhaszalonok

Kiemelt helyszínek
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Bella Étterem
Hermina Terasz Cafe & Grill
Dunaharaszti Rendezvényház
Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház
Tavi Panzió és Pizzéria
Holiday Beach Budapest****
Hunguest Hotel BÁL Resort
Hotel Famulus****- Pódium Étterem
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Mátyás Pince Étterem
Villa Grande Prémium Rendezvénycentrum
Promenade Vendéglő Szentendre
Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz
Beat Étterem és Rendezvényterem
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Dabas Lazí-Tó Liget
Udvarház Étterem
Alfa Art Hotel
Budakeszi Vadászház
Admin felület