Kérjük, a bejelentkezéshez írd be azonosítóid, amelyekkel - mint látogató - regisztráltad magát honlapunkon!
Elfelejtetted a jelszavad?
Bejelentkezés
Még nem regisztráltad magad?
Regisztráció indítása

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

2011-es menyasszonyi ruha trendek


 

 

A menyasszonyi ruhák minden évben újjá születnek, és finom változásokon mennek keresztül. Idén a hagyományos színek mellett a pezsgő, az ezüstös árnyalatok és az ekrü dominál, fazonok között pedig a látványos uszályok és az asszimetria jelent formabontó újdonságot.
 

Fények és csillogás

 

Idén az esküvői divat legjellemzőbb anyagai a fénylő selyem szatén, a muszlin, a selyem, a tüll, valamint a csillogós fémszálas anyagok lesznek törtfehérben, ekrüben és pezsgő színben. A fényes anyagok, az ékkövekkel kirakott csillogó felsőrészek és dísz övek, valamint a gyűrt és rétegelt szoknyák többféle változatban jelentenek látványos újítást.

 

 

 

Fodrozódó tüll uszályok

 

A ruhák határozott vonalvezetésűek, testkövető fazonúak, mondhatni kicsit szigorúak, és ezt a szigorúságot töri meg a tépett tüllök, muszlinok és fodrok játékos világa. Néha egy szűk alapruhán királylányos sziluettű habként jelenik meg a tüll, vagy csak lágyan követi a formákat..

 

 

 

Rózsák minden mennyiségben

 

A rózsa a szerelem jelképe, mely ezúttal meghatározó díszítőelemként a menyasszonyi ruhákról köszön vissza. A szatén, a tüll és a selyem ruhákon a rózsa formák gyűrt és nyomott mintás variációi különleges látványt nyújtanak.

 

 

Formabontó aszimmetria

 

A ruha szabása, vagy díszítése idén formát bont, és megtöri a hagyományos szimmetriát. A lágyan omló, egymásra rétegelt rézsútos fodrok, és a testvonalat követő karcsú sziluettű ruhák modern stílust követnek.

 

 

 

Bálkirálynő stílus

 

Ha a romantikus esküvők híve vagy, akkor a bálkirálynő fazon lesz a kedvenced. A klasszikus menyasszonyi ruha nőies, elegáns és a földig ér, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Biztos, hogy egy ilyen ruhában felejthetetlen élmény lesz kimondani a boldogító Igent.

 

 

Kiemelt helyszínek
Udvarház Étterem
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Up&Down
Teleki-Tisza-kastély
Culinart Esküvőpark
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Dabas Lazí-Tó Liget
Hotel Termálkristály Aqualand****
Holiday Beach Budapest****
Provence Wedding
Hotel Margaréta
Mermel Rendezvényterem és Étterem
Alfa Art Hotel
Halászbástya Étterem
Budakeszi Vadászház
Bánó Birtok
YBL Bistro
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Dunaharaszti Rendezvényház

 

Nem vagy bejelentkezve! Kilépés után a lista elveszik! Jelentkezz be, hogy a Tetszik listádat később is használhasd!