Esküvő – Esküvő helyszínek - Menyasszonyi ruhák téli esküvőkre

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Menyasszonyi ruhák téli esküvőkre


Menyasszonyi ruhák téli esküvőkre

 

Az évszakok nagyban meghatározzák a menyasszonyi ruhák jellegét és stílusát. A téli menyasszonyi ruhák anyagukban és fazonuk kialakításában is eltérnek a nyári ruhákétól. Megjelennek a több rétegű szoknyák, az ezüstbe hajló árnyalatok, a szatén és taft mellett pedig a brokát és a bársony veszi át a főszerepet.

 

Hosszított ujjak

 

A közkedvelt vállakat szabadon hagyó csónak nyakú, vagy pánt nélküli fazonok helyett télen a háromnegyedes vagy hosszú ujjú menyasszonyi ruhák a közkedveltek. Ha mégis ragaszkodnál a hagyományos fazonhoz, akkor a hosszú ujjakat egy vékony csipke, vagy szatén boleróval is helyettesítheted.

 

  

 

Ezüstös csillogás

 

A téli menyasszonyi ruhák fényes anyagai, és az ezüstös csillogás a téli hangulatot idézi. Némelyik menyasszonyi ruha gazdagon díszített, de a fényjátékot egy jól megválasztott anyaggal is el lehet érni. A ruha alját szegélyező tüll passzé a havat szimbolizálja. A téli kollekcióknál egyébként is gyakori a többrétegű szoknya, amit az anyagok variálásával díszítő elemként is ki lehet használni.

 

 

 

Prémes kollekciók

 

A menyasszonyi ruhák téli jellegét gyakran a hófehér prém betétek és passzék adják meg. Az anyagok ugyan vaskosabbak, súlyosabbak, de ez nem von le a ruhák alkalmi jellegéből. Láthatunk olyan megoldásokat is, ahol a ruha teljes felsőrésze szőrméből készült. Ebben biztos nem fog fázni egy menyasszony sem.

 

  

 

 

Menyasszonyi kabátok

 

Ne feledkezzünk meg a menyasszonyi kabátról sem, mely elengedhetetlen kelléke a téli esküvőknek. A választásnál figyeljünk arra, hogy a kabát stílusban és színben is passzoljon a menyasszonyi ruhához.

 

 

 

 

Cipők és csizmák

 

Az elegáns és finom szandálokról sajnos le kell mondanod, ha télen tartod az esküvődet, és mindenképp zárt cipőkben kell gondolkoznod. Szerencsére azonban téli menyasszonyi cipőkből is akad bőven szép formatervezésű, kecses változat. A csipkés bokacsizma például remek választás.

 

 

 

Kiemelt helyszínek
Promenade Vendéglő Szentendre
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Cocoon Club & Étterem
Sacelláry Kastély
Dönci Csárda Lovastanya
Budakeszi Vadászház
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Walden Hotel
Zseri Vadászház - Fehérvárcsurgó
Alfa Art Hotel
Hotel Lycium**** - Kölcsey Központ Debrecen
Rácz Lovastanya Panzió - Étterem
Holiday Beach Budapest****
Udvarház Étterem
Dunaharaszti Rendezvényház
Dabas Lazí-Tó Liget
Echo Étterem és Kávézó
Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus
Admin felület