Esküvő – Esküvő helyszínek - Kiegészítők téli menyasszonyi ruhákhoz

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Kiegészítők téli menyasszonyi ruhákhoz


Az őszi-téli menyasszonyoknak sem kell dideregniük a hidegebb évszakban tartott esküvőn, hiszen külön erre a szezonra is léteznek már kiegészítők. Hosszú ujjú bolerókkal, prém gallérokkal és pihe-puha pelerinekkel fedheted vállaidat.

 

 

Pelerinek

 

A pelerin, azaz az ujjatlan körgallér egy remek találmány. Egyszerűen ráhelyezhető bármilyen esküvői ruhára, legyen az egy pánt nélküli, vagy akár ujjatlan fazon. A vállakat melengető pelerinek igen látványos kiegészítők, és jó szolgálatot tesznek a szertartás vagy a vacsora alatt.

 

 

 

 

Bolerók

 

Az elegáns bolerók szintén védik, és melegen tartják a csupasz vállakat. A lehelet finom horgolt és csipke bolerók a legnőiesebb darabok, de ha nagyon fázós vagy, nyugodtan válassz egy selyem, vagy szatén anyagból készült fazont.

 

 

 

 

Hosszú kesztyűk

 

A menyasszonyi kesztyűk, bár inkább látványos kiegészítőnek készültek, a hosszabb változatok kifejezetten jól passzolnak egy hűvösebb napra tervezett esküvőn. A menyasszonyi kesztyűk egyebek mellett kiemelik a vékony csuklót és a szép kézfejet.

 

 

 

 

 

Prém passzé

 

A hófehér prém passzéval díszített menyasszonyi ruhák jellegzetes téli hangulatot árasztanak. Olyan látványt nyújtanak, mintha hópelyhek csillognának a ruhán. Nem véletlen, hogy a téli esküvők legnépszerűbb menyasszonyi ruhái közé tartoznak ezek a Hókirálynő fazonok.

 

 

 

 

Kiemelt helyszínek
Panoráma Élmény és Rendezvényház
Lupa Rendezvénypark
Holiday Beach Budapest****
Dabas Lazí-Tó Liget
Promenade Vendéglő Szentendre
Alfa Art Hotel
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Budakeszi Vadászház
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Udvarház Étterem
Piroska Csárda és Fogadó
Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Hermina Terasz Cafe & Grill
Tisza Balneum Hotel
Cocco-mio ristorante
Dunaharaszti Rendezvényház
Admin felület