Nyári lakodalmas menü
Könnyebb étkek
A menüsor összeállításánál a klasszikus esküvői fogások mellé válogassunk könnyebb ételeket, zsírszegény húsokat, salátákat, zöldségköretet, gyümölcsöket is a lakodalmas asztalra. A nagy melegben a vendégek is jobban kívánják kevésbé zsíros ételeket, mint a hagyományos esküvős fogásokat. A nehezebb étkeket (töltött káposzta, pörkölt) inkább éjfélre ütemezzük. A bőséges italfogyasztás mellé az éjféli menünek mindenképpen nagy sikere lesz.
Több ital, mint étel!
Számolnunk kell azzal is, hogy a nagy meleg miatt több ital fogy, mint étel, így érdemes előre összeállított, a helyszínnel leegyeztetett italcsomagot választani, melyet korlátlan mennyiségben fogyaszthat a vendégsereg. A szertartás után, de még a vacsora előtt gondoskodjunk elegendő frissítőkről a megszomjazott vendégeink számára. A welcome drinkek között az alkohol italok mellett feltétlen legyen üdítő, és ásványvíz.
A koktélpult is igen kedvelt a nyári esküvőkön. A könnyű, színes, jeges nedűknek nehéz ellenállni a fülledt estéken.
2/2
|
|
További cikkek a témában

Megható része az esküvőnek a személyes esküvői fogadalom
A saját esküvői fogadalom egy nagyon szép szokás, mellyel személyessé és meghitté tehető maga az esküvői szertartás.

Esküvői nyitótánc – 10 látványos és egyszerű koreográfia
Az esküvői nyitótánc elengedhetetlen része az esküvőnek. Ez az ifjú pár első közös tánca, amely egy gyönyörű, romantikus koreográfia.
Férfi dolgok.
Avagy a vőlegény feladatai az esküvőn
Az esküvő menete, forgatókönyve és menetrendje (lépésről lépésre)
Az esküvő a legtöbb ember számára a Nagy Nap.
Nem csoda, hogy mindenki azt szeretné, ha az egész zökkenőmentesen, vidáman és tökéletesen sikerülne.
Azt azonban fontos megjegyezni, hogy egy lakodalom rengeteg esküvői programból áll össze, amelyek nagyon sűrű menetrendet eredményeznek. Emiatt nagyon kicsi a hibalehetőség, ugyanis könnyen csúszások alakulhatnak ki, ami jobb esetben plusz költséget, rosszabb esetben pedig az egyes programok elmaradását vagy rövidítését eredményezi.