Esküvő – Esküvő helyszínek - A tökéletes időzítés: Valentin napi esküvő

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

A tökéletes időzítés: Valentin napi esküvő


 

 

Világszerte egyre többen tartják az esküvőjüket Valentin napon, hiszen ez a szerelem és a szerelmesek napja. Nincs is ennél aktuálisabb dátum a házasságkötésre! A Valentin napi esküvők azért is különlegesek, mert a dekorációtól kezdve a menyasszonyi tortán át mindent átszőnek a szerelmi szimbólumok, írja az impressmagazin.hu.

 

 

A Valentin napi esküvőkön mindent átszőnek a szerelmi szimbólumok. Bárhová is nézünk, mindenhol szívformák, virágszirmok, vörös rózsák jelzik a romantikus érzelmeket. A Valentin napi esküvő egyedi jellegét a különféle szerelmi szimbólumok változatos megjelenési formája és sokasága adja.

 

 

 

A Valentin naphoz hagyományosan a piros szín köthető, ezért, ha úgy döntesz, hogy Valentin napon házasodsz, akkor válassz olyan menyasszonyi ruhát, melyen valamilyen formában megjelenik ez a szín. Lehet ez egy piros masni, vagy deréköv, passzé, vagy hímzés. Elég egy finom, apró jelzés, ami mutatja, hogy ez nem egy akármilyen, hanem egy Valentin napi menyasszonyi ruha. A ruhához hasonlóan a frizura stílusa is lehet Valentin napi. Egy vörös rózsával feltűzött konty például tökéletes választás. Ha mégis teljesen hófehér menyasszonyi ruha mellett döntesz, akkor nagyon látványos lehet az is, ha a kezedben egy vörös rózsákból álló menyasszonyi csokrot tartasz. A vőlegényen pedig lehet például egy jelzés értékű piros nyakkendő.

 

 

 

 

 

A Valentin napi esküvőkön a dekoráció a legizgalmasabb. A piros és fehér szín élénk kettőse dominál, melyek a szenvedélyt és a tisztaságot jelképezi. Rózsaszirmokkal teli asztalok, hangulatos mécsesek, és szív alakú díszek határozzák a szerelem napján tartott esküvők jellegét, de az ötletek szinte kifogyhatatlanok. A pár választhat szív alakú tányérokat, a szalvétákat is lehet szív alakúra formázni, de a jégkockától kezdve a különféle asztaldíszekig bármilyen formában megjelenhetnek ezek a szerelmi szimbólumok. Fontos, hogy a dekorációnál ne essünk túlzásba. A túl sok szívecske és rózsaszirom egy ponton túl már giccses lehet. Elég, ha egy-két alap ötletet választunk, és arra építjük fel az egész dekorációt.

 

 

A Valentin napi menyasszonyi torták is rengeteg variációs lehetőséget kínálnak. Egy háromemeletes szív alakú torta, vagy egy hófehér torta piros marcipánforgáccsal méltón képviselheti a Valentin nap szerelmes hangulatát.

 

 

Ha Valentin napi esküvőt szeretnél, akkor ügyelj arra, hogy minél hamarabb foglald le a helyszínt, mert egy ilyen népszerű időpont esetén gyorsan elkelnek a szabad időpontok.

 

 

 

 

 

 

Kiemelt helyszínek
Budakeszi Vadászház
Udvarház Étterem
Alfa Art Hotel
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Dabas Lazí-Tó Liget
Mermel Rendezvényterem és Étterem
Dunaharaszti Rendezvényház
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Halászbástya Étterem
Rozmaring Kertvendéglő
Promenade Vendéglő Szentendre
Central Code Kft.