Esküvő – Esküvő helyszínek - _Víz alatti virág és gyümölcs dekorációk

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

_Víz alatti virág és gyümölcs dekorációk

Víz alatti virág és gyümölcs dekorációk

 

Az asztaldíszek fontos kellékei az esküvői dekorációnak. Ha egyedi ötleteket keresel, bátran kísérletezz a víz alatti virágokkal. A tulipánok, az orchideák, vagy akár egy virágzó ág is remekül mutat egy vízzel teli öblös vázában vagy egy üvegtálban.

 

 

Víz alatti virágok

 

Különös hangulata van a vízben úszó, vagy víz alatti virágdíszeknek. A tulipánok, az orchideák, vagy akár egy virágzó ág is remekül mutat egy vízzel teli öblös vázában vagy egy üvegtálban. A vízben úszó virágok leginkább a romantikus esküvőkhöz passzolnak, mivel meghittséget teremtenek. Ezt a dekorációt akár saját magad is elkészítheted. Tegyél egy magasabb öblös vázába néhány szál orchideát vagy liliomot, és azok úgy tűnnek majd, mintha víz alatt lennének. A víz tetejére egy-egy úszógyertyát is elhelyezhetsz. Az abroszra pedig hints virágszirmokat, melyek színben harmonizálnak az úszó virágokkal.

 

 

 

Akvárium díszek

 

Ha megtetszett a vizes dekoráció, akkor bátran engedd el a fantáziádat. Akár kis akváriumokat is elhelyezhetsz az asztalokra, a nyaralás és a tengerpart hangulatát idézve, melyekbe homokot és kagylókat, vagy korallt teszel. Az akváriumhoz stílusban jól passzolnak a kagyló formájú tányérok, apró kavicsok az asztalterítőn, és tengerész tárgyak. Kis vitorlás hajókkal, tengerész zsinórba kötött szalvétával is variálhatod még az asztali dekorációt.

 

 

Gyümölcsök a vázában

 

A gyümölcsök is felhasználhatók kreatív módon a dekoráció készítéskor. Talán szokatlan, de nagyon látványos egy citromszeletekkel teli váza, melybe színben passzoló, citromsárga rózsaszálakat vagy tulipánokat tűzöl. A vázába citrom helyett szőlőszemeket is tehetsz. A citrom és narancshéjból forgácsokat is elhelyezhetsz az asztalon, melyek nem csak látványosak, de illatosak is.

 

 

Pompás díszek készíthetők ez esküvői asztalokra gyümölcsökből is. A citrusfélék, mint a narancs, lime és a citrom az illatuk miatt a legnépszerűbbek, de más gyümölcsöket is választhatsz a szín kavalkádért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt helyszínek
Mátyás Pince Étterem
Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Promenade Vendéglő Szentendre
Hermina Terasz Cafe & Grill
Bella Étterem
Budakeszi Vadászház
Hunguest Hotel BÁL Resort
Beat Étterem és Rendezvényterem
Hotel Famulus****- Pódium Étterem
Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház
Dabas Lazí-Tó Liget
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Holiday Beach Budapest****
Udvarház Étterem
Alfa Art Hotel
Dunaharaszti Rendezvényház
Tavi Panzió és Pizzéria
Villa Grande Prémium Rendezvénycentrum
Admin felület