Esküvő – Esküvő helyszínek - Legény-és leánybúcsúk - Avagy a függetlenség utolsó napja

Találja meg az ideális esküvőhelyszínt!

 

Legény-és leánybúcsúk - Avagy a függetlenség utolsó napja

A független élet utolsó napjainak megünneplése az esküvő előtt sokáig csak a férfiak privilégiuma volt hazánkban. Néhány évtizede viszont már a hölgyeknek is kijár, hogy a menyasszony a legjobb barátnők társaságában bulizhasson, és búcsút mondjon a szingliségnek.

 

 

 

 

A legény és leánybúcsúkat többnyire a barátok szervezik meg a lagzi előtt pár nappal, ami eltérő egy szokványos ünneplésnél. A férfiaknál általában a klasszikus forma dívik napjainkban is amikor kocsmáról kocsmára jár a vőlegény a barátokkal, főként azokra a helyekre, ahol korábban is rendszeresen megfordult, a régi időket felidézve. 

 

A hölgyek esetében inkább egy pubban gyűlnek össze a barátnők, hogy egy jó nagyot beszélgessenek esetleg néhány pohár bor vagy pezsgő társaságában, vagy más szórakozóhelyen, hogy egy jót táncolhassanak. Mindkét esetben előfordulhat, hogy a barátok sztriptíztáncosnőt, vagy chippendale fiút rendel a házasulandóknak, amit előtte nem árt megbeszélni, hogy mennyire örülnének a fiatalok az effajta műsoroknak.

 

Manapság azonban már számtalan jópofa ötlet került szokásba, mivel lehet a menyasszonyt és a vőlegényt megviccelni, hogy mindenki jól mulasson, és ne kerüljön senki sem kellemetlen helyzetbe. Igen szórakoztató, ha menyasszony illetve vőlegény tesztet készítenek a szervezők, amiből kiderülhet, mennyire ismeri egymást a pár. Persze nem feltétlen kell ragaszkodni az éjszakai bulikhoz. A lehetőségek végtelen számban kínálkoznak. A férfiak leruccanhatnak akár egy tópartra horgászni, vagy szervezhetnek egy kerékpártúrát, vagy egyéb sportnapot, a hölgyek pedig csaphatnak egy wellness hétvégét, ahol kellően kényeztethetik magukat a különböző szolgáltatásokkal.

Csináltathattok vicces feliratú pólókat, melyekből egyértelműen kiderül ki a házasulandó a csapatban.

A legény- és leánybúcsú remek szórakozás és felejthetetlen élmény minden résztvevőnek. Legyen bárhol is a mulatság, bármilyen feladat is vár a házasulandókra, a fontos csupán, hogy felszabadultan, függetlenül ünnepeljetek.

 

 


 

 

 Kapcsolódó tartalmak:
Nászmenet - Út a templomig
Bevonulás a templomba
Esküvői, menyasszonyi ruha megvásárlása
Esküvői ruha kölcsönzése
Esküvői ruha varratása
Ültetés az esküvői vacsorán

Gyűrűválasztás kérdése

Az esküvői vacsora összeállítása

Esküvői babonák a boldogság jegyében

 
 
 
 
 
 
Kapd el a menyasszonyi csokrot!
Bőség - Termékenység
Teszteld le a kiválasztott esküvői helyszíneket!
Esküvő télen
Nászajándék
A menyasszonyi fátyol
Esküvői fehérneműcsodák
 

Kiemelt helyszínek
Teleki - Wattay Kastélyszálló
Budakeszi Vadászház
Nagyvillám Vendéglő
Udvarház Étterem
Halászbástya Étterem
Promenade Vendéglő Szentendre
Rozmaring Kertvendéglő
Mermel Rendezvényterem és Étterem
Dunaharaszti Rendezvényház
Fenyőharaszt Kastélyszálló
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Alfa Art Hotel
Dabas Lazí-Tó Liget
Central Code Kft.